Translate

8 Kasım 2009 Pazar

CEVİZLİ MISIR EKMEĞİ


Yazdan kalma bir lezzet...yanında turşu kavurması ile süper gider...Çok basit ve lezzetli bir tarif..

MALZEMELER:

3 su bardağı mısır unu
2 su bardağı beyaz un
1 su bardağı sızma zeytinyağ
2 su bardağı süt
1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tuz
1 kase iri ceviz içi

YAPILIŞI:

Bütün malzemeyi iyice karıştırın. Yağlanmış tepsiye dökün,elinizi ıslatarak üzerini düzleyin ve 180 derecede pişirin.

3 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

oy oy enfes görünüyor canım. ellerine emeğine sağlık..

Pembe Tatlar dedi ki...

Ellerine sağlık canım eminim sğper olmuştur...

Unknown dedi ki...

ne kadar saglıklı.ellerine saglık.